Altres actuacions i jornades

Visita de finalització dels projectes FEDER Eix1 2007-2013

Feder

Les tècniques responsables del projecte FEDER de la Diputació de Lleida han realitzat les visites de finalització d’obra pertinents a aquells indrets on s’ha otorgat un ajut per a la realització del mateix dins la línea FEDER Eix 1 2007-2013. S’han realitzat visites a :

Bell-lloc; Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica, entre setembre i octubre està prevista la inauguració.
Cervera; Construcció i posada en marxa del centre d’Empreses Innovadores de Cervera dins una xarxa CEEI, està previst finalitzar l’obra entre agost i setembre.
La Seu d’Urgell; Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), l’obra ja està totalment acabada .
Les Borges Blanques; construcció i posada enmarxa de centres d’Empreses Innovadores: Centre Empresarial BB, l’obra ja està molt avançada, tota la planta està finalitzada i ja hi ha 5 empreses interessades.
Pont de Suert; Creació del Centre d’Assessorament Empresariall i Promoció Econòmica, està previst l’inici de les obres cap al mes d’agost.
Solsona;Construcció i posada enmarxa d’una xarxa de Centres d’empreses Innovadores: Delegació de Solsona, ja tenen 3 ó 4 emprenedors interessats, inauguració prevista durant l’estiu.
Sort; Construcció i posada en marxa de Centres d’Empreses Innovadores:CEI Pallars Sobirà, està prevista la inauguració entre setembre i octubre.
Tàrrega; Centre d’Iniciatives empresariasl Innovadores, les obres estan pendents d’inicar.
Vielha; Construcció i posada en marxa d’una xarxa de Centres d’Empreses Innovadores: CEI Val d’Aran, estava prevista la inauguració pel mes de juny.

 

09 i 11/07/2012 – Jornada de formació europea

L’aula de formació del CEEI Lleida acollirà els tallers pràctics de formació els pròxims dies 9 i 11 de juliol. Amb l’objectiu de formar i ajudar específicament en la redacció d’una candidatura europea a les entitats locals de la demarcació de Lleida que tinguin una idea clara i madura de projecte i tinguin intenció de presentar-lo al programa Cultura de la Comissió Europea pel cofinançament europeu i al al programa LIFE+ de la Comissió Europea pel cofinançament europeu (Natura i biodiversitat; Política ambiental i Governança; Informació i Comunicació).

Programa Europeu Cultura
Programa Europeu LIFE+

12/06/2012 – Jornada Estratègia 2020

Fons Europeus

La sala d’actes de la Diputació de Lleida acull avui 12 de juny la jornada europea ‘Oportunitats de creixement. Oportunitats de finançament’, que presentara el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Pau Perdices. La jornada, organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica i dirigida a càrregs electes d’ajuntaments i consells comarcals , anirà a càrrec d’Albert Sorrosal, expert clau en programes de Veïnatge de la Comissió Europea. La propera jornada es realitzarà a La Seu d’Urgell el proper 18 de juny.

Programa
Presentació

13/03/2012 – Jornada Oportunitats de Finançament Europeu en l’àmbit local 

Fons Europeus

La sala d’actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la jornada europea ‘Oportunitats de finançament europeu en l’àmbit local’, que ha estat presentada pel vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Pau Perdices.

La jornada, organitzada pel Patronat de Promoció Econòmica i dirigida a personal tècnic d’ajuntaments i consells comarcals , ha anat a càrrec d’Albert Sorrosal, expert clau en programes de Veïnatge de la Comissió Europea. En la seva intervenció, Sorrosal s’ha referit al nou període de programació 2014-2020, a fons estructurals i programes com el FEDER, i també ha fet un repàs als programes de finançament europeu per a ens locals, que continuen vigents en el marc del període actual (2007-2013).

Programa

Resolució 2ª convocatòria ajuts complementaris FEDER EIX-1 per al període 2007-2013

En data 11 d’octubre de 2011 han sortit publicades al BOP núm, 145 les bases reguladores per seleccionar operacions dels ens locals de la demarcació de Lleida susceptibles de ser cofinançades pel FEDER per al període 2007-2013, i s’obre la convocatòria per al períodes 2007-2013, eix 1, es publica l’acord de la presidència del Patronat de Promoció Econòmica, 220/2011, de 20 de setembre, de concessió dels ajuts complementaris de la Diputació de Lleida.

Descarrega l’Edicte [ pdf ]

Segona convocatòria per presentar sol·licituds d’operacions dels ens locals de la demarcació de Lleida susceptibles de ser cofinançades pel FEDER Eix 1

En data 29 de març de 2010 han sortit publicades al DOGC núm, 5597 les bases que han de regir la segona convocatòria per presentar sol·licituds d’operacions dels ens locals de la demarcació de Lleida susceptibles de ser cofinançades pel FEDER Eix 1.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper dia 28 d’abril

Descarrega l’Edicte [ pdf ]
Descarrega l’Ordre del DOGC [ pdf]