Finalitzada la ronda de reunions al territori per presentar el ‘Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran 2020-2027’

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida finalitza una ronda de reunions al territori per presentar el ‘Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran 2020-2027’, 

Després de la presentació oficial del projecte de transformació a través de la formalització del Conveni entre la Diputació de Lleida, el Departament de vicepresidència i Economia i Hisenda i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, els responsables del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida han iniciat un seguit d’accions de difusió en el territori del projecte estratègic.

Aquesta setmana han realitzat 3 reunions, dos reunions amb electes locals i comarcals amb responsabilitat en l´àmbit de la Promoció Econòmica, amb una participació de 35 electes i una reunió amb representants d’associacions empresarials de la demarcació amb un total de 14 representants.

Un cop informats els electes i els responsables de les associacions empresarials, el dia 11 de novembre és realitzarà una formació a tècnics locals i comarcals de la demarcació. Fins avui hi ha 24 inscrits en aquesta formació que contribuirà a donar a conèixer el projecte de transformació econòmica per la demarcació de Lleida.

Les reflexions i consideracions per tots els participants seran recollides per tal de contribuir a la millora de la implementació del projecte.

Si desitgeu consultar la presentació que s’ha dut a terme en les sessions, ho podeu fer AQUÍ.​ 
Scroll to Top