Fons i Programes Europeus

Fons Europeus a Catalunya

 

 

 

 

 

 

 

 

FEDER 2007-2013


Més informació

FEDER 2014-2020


La Diputació de Lleida va presentar dos projectes, FOREST4LOCAL i PONENT ACTIU, per impulsar el territori a la convocatòria dels Fons FEDER de la Generalitat, que en total sumen una inversió global de 7 milions d’euros (MEUR).

El FEDER és el principal instrument de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la disparitat entre les regions. El programa operatiu del FEDER Catalunya per al 2014-2020 té com a objectiu la promoció d’un creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, en la línia de les directrius de l’estratègia Europa 2020 i la transposició d’aquesta a Catalunya.

Es tracta de dos projectes que s’emmarquen en la darrera convocatòria presentada pel Govern dels eixos 4 i 6 del FEDER per al 2014-2020. El projecte FOREST4LOCAL te a veure amb la necessitat d’afavorir el pas cap a una economia baixa en carboni («Calderes, xarxes de calor i instal·lacions per a la producció d’estella»), i PONENT ACTIU està vinculat a l’objectiu compartit de conservar i promoure el patrimoni natural i cultural («Protecció, desenvolupament i promoció de les àrees naturals , en particular, les d’interès turístic »).

Eix 4: FOREST 4 LOCAL

Eix 6: PONENT ACTIU