Fires

1. Participació en fires d’àmbit territorial

Des de l’any 2012, el Patronat de Promoció Econòmica és l’organisme de la Diputació de Lleida encarregat de tutelar, coordinar amb els ajuntaments respectius el muntatge i desmuntatge de l’estand institucional on aquesta institució assisteix en els diferents certàmens firals per dónar a conèixer tots els serveis, projectes, activitats de la Diputació de Lleida.

 

2. Mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’

Des de l’any 2013, el Patronat de Promoció Econòmica, organisme autònom de la Diputació de Lleida encarregat de tutelar, coordinar l’assitència dels estands en els diferents certàmens firals d’àmbit territorial, presenta la mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’ com a promoció de l’oferta agroalimentària dels productes de les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran.

www.alimentsdelterritori.cat

Fira Oli de Les Garrigues

Les Borges Blanques – del 20 al 22 de gener

Fira de Sant Josep

Mollerussa – del 17 al 19 de març

Fira Q de Balaguer

Balaguer – del 29 d’abril a l’1 de maig

Fira Agrària de Sant Miquel

Lleida – del 28 de setembre al 1 d’octubre

Fira de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell – 14 i 15 d’octubre

 

3. Guia de fires

La Diputació de Lleida edita un any més la Guia de fires de les comarques de Lleida, que recull la informació dels 196 certàmens que se celebren a 106 municipis lleidatanes L’activitat firal a la demarcació de Lleida no ha deixat d’augmentar els darrers tres anys, passant dels 144 certàmens firals de 2013 als 196 que s’han programat aquest 2017.

Un total de 48 fires més que contribueixen a consolidar i enfortir l’activitat econòmica de les comarques lleidatanes, així com esdevenir un punt de trobada i de reconeixement dels productes.

Tota la informació de les 196 fires es concentra a la Guia de fires de les comarques de Lleida 2017, que un any més ha editat la Diputació de Lleida a través del Patronat de Promoció Econòmica.

La guia ofereix una descripció completa (nom, lloc i dates de celebració, sector, dades de contacte i característiques) de les fires que tindran lloc a la demarcació.

Un total de 106 municipis celebraran alguna fira aquest 2017. Per sectors destaquen l’alimentari i gastronòmic, amb 59 salons; l’artesà i artístic, amb 57 salons i l’agrícola i ramader, amb 15 certàmens.

També se celebraran 8 fires d’automoció, 7 de comerç i serveis, 8 d’esports, 6 de decoració, col·leccionisme i jardineria, 6 mediambientals, 8 multisectorials i 8 més d’altres sectors.

L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar l’activitat firal de les comarques lleidatanes.

A més del format paper, la Guia de fires de les comarques de Lleida 2017 continua present en format digital com a aplicació digital gratuïta per als dispositius mòbils.

 

Descarregar Guia de Fires 2017

portadaguia2017