Fires

1. Participació en fires d’àmbit territorial

Des de l’any 2012, el Patronat de Promoció Econòmica és l’organisme de la Diputació de Lleida encarregat de tutelar, coordinar amb els ajuntaments respectius el muntatge i desmuntatge de l’estand institucional on aquesta institució assisteix en els diferents certàmens firals per dónar a conèixer tots els serveis, projectes, activitats de la Diputació de Lleida.

 

2. Mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’

Des de l’any 2013, el Patronat de Promoció Econòmica, organisme autònom de la Diputació de Lleida encarregat de tutelar, coordinar l’assitència dels estands en els diferents certàmens firals d’àmbit territorial, presenta la mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’ com a promoció de l’oferta agroalimentària dels productes de les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran.

alimentsdelterritori.cat

Fira Oli de Les Garrigues

Les Borges Blanques – del 19 al 21 de gener

Fira de Sant Josep

Mollerussa – del 16 al 19 de març

Fira Q de Balaguer

Balaguer – 28 i 29 d’abril

Fira Agrària de Sant Miquel

Lleida – del 27 de setembre al 30 de setembre

Fira de Sant Ermengol

La Seu d’Urgell – 20 i 21 d’octubre

 

3. Guia de fires

La Diputació de Lleida edita un any més la Guia de fires de les comarques de Lleida, que recull la informació dels 199 certàmens que se celebren a 107 municipis lleidatanes L’activitat firal a la demarcació de Lleida no ha deixat d’augmentar els darrers tres anys, passant dels 144 certàmens firals de 2013 als 210 que s’han programat aquest 2019.

Un total de 48 fires més que contribueixen a consolidar i enfortir l’activitat econòmica de les comarques lleidatanes, així com esdevenir un punt de trobada i de reconeixement dels productes.

Tota la informació de les 199 fires es concentra a la Guia de fires de les comarques de Lleida 2018, que un any més ha editat la Diputació de Lleida a través del Patronat de Promoció Econòmica.

La guia ofereix una descripció completa (nom, lloc i dates de celebració, sector, dades de contacte i característiques) de les fires que tindran lloc a la demarcació.

Un total de 107 municipis celebraran alguna fira aquest 2019. Per sectors destaquen l’alimentari i gastronòmic, amb 59 salons; l’artesà i artístic, amb 57 salons i l’agrícola i ramader, amb 15 certàmens.

També se celebraran 8 fires d’automoció, 7 de comerç i serveis, 8 d’esports, 6 de decoració, col·leccionisme i jardineria, 6 mediambientals, 8 multisectorials i 8 més d’altres sectors.

L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar l’activitat firal de les comarques lleidatanes.

A més del format paper, la Guia de fires de les comarques de Lleida 2019 continua present en format digital com a aplicació digital gratuïta per als dispositius mòbils.

 

Descarrega’t la Guia de Fires 2019