Aliments del Territori i tu

Amb la voluntat de fomentar el consum d’aliments de proximitat, de reconèixer la feina dels nostres pagesos i productors, i de contribuir d’una manera molt important a la riquesa de les nostres terres i a la seva internacionalització, la Diputació de Lleida ha endegat la campanya “Aliments del territori i tu”.

Un treball conjunt de suport al sector agroalimentari que és possible gràcies a la col·laboració de tots els consells comarcals lleidatans, del Conselh Generau d’Aran, dels prop de 200 productors i restauradors que hi participen i de Gustum, un projecte impulsat per Grups d’Acció Local Leader de Lleida, les Illes Balears i Euskadi, que fa possible la materialització d’aquesta iniciativa de desenvolupament rural a través de la promoció de productes agroalimentaris de qualitat.

App Aliments del territori i tu

L’excel·lent reputació agroalimentària de les terres de Lleida, Alt Pirineu i l’Aran, fonamentada en la varietat i qualitat dels seus productes i en una diversitat culinària d’alt nivell situa les comarques de Lleida com a centre de destinació gastronòmica preferent.

Aprofitant els avenços que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes de comunicació global, la Diputació de Lleida incorpora una nova eina de difusió i promoció de productes de proximitat i producció artesana.

Descarrega’t l’app!

L’app “Aliments del Territori i tu” té una doble funcionalitat. Per als productors, la possibilitat de donar a conèixer els seus productes amb una major presència a internet i al cercador d’empreses de la plataforma Reskyt. Per als ciutadans i visitants, la localització i ubicació de productes de qualitat i una informació àmplia i detallada de l’oferta agroalimentària de les nostres comarques.

Conjuntament a la necessitat de posar en valor el territori i l’activitat del seu sector primari, la ferma voluntat de la Diputació de Lleida se centra, bàsicament, en el foment del consum d’aliments de proximitat, el reconeixement a la feina de pagesos, productors i restauradors; i la contribució al desenvolupament rural, l’impuls de l’economia i la internacionalització de les comarques de Lleida.


Per formar part d’aquesta iniciativa:

  1. Podeu anar al vostre Consell Comarcal, on us assessoraran i facilitaran les instruccions i qüestionaris.
  2. Omplir on-line seguint les següents instruccions:

-Introduir/actualitzar les vostres dades que estan dins la web/APP a través d’aquest FORMULARI, seguint les instruccions contingudes en aquest PDF. (requisit imprescindible per poder oferir el servei ‘T’ho portem a casa’)

-Oferir el servei de comandes a domicili dels vostres productes, omplint aquesta FITXA.


 Jornada Producterra

Jornada de treball adreçada als productors agroalimentaris de les terres de Lleida, Alt Pirineu i l’Aran que va tenir lloc l’11 de març a Bellpuig.