Jornada presencial al viver d’empreses de Bell-lloc d’Urgell: “NOVES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES: AFECTACIÓ AL SISTEMA AGROALIMENTARI LLEIDATÀ”

El pròxim divendres dia 3 de desembre es durà a terme, de forma presencial a la Sala d’Actes de la Incubadora d’Empreses, i en el marc del PECT AgroBioFood b. Ponent, la jornada: NOVES TENDÈNCIES ALIMENTÀRIES: AFECTACIÓ AL SISTEMA AGROALIMENTARI LLEIDATÀ , organitzada per l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, entitat sòcia i beneficiària del PECT.

En el marc de l’execució de la seva operació, ECOFood-HUBLAB, es pretén, amb aquesta jornada, fomentar la presa de consciència en relació  al repte de  millorar la capacitat de resiliència del sector agroalimentari de Lleida, per tal que pugui adaptar-se a les noves tendències alimentàries i als impactes del canvi climàtic en els models productius actuals, esdevenint, alhora, un sector contribuïdor a la descarbonització i a la recuperació i preservació de la  biodiversitat.

PROGRAMA

9:00 h. INAUGURACIÓ.
•Il.lm Sr. Ramon Cònsola, Alcalde de Bell-lloc d’Urgell
•Sr. Carles Gibert, Diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

9:15 h. PRESENTACIÓ
Projecte AgroBioFood b. Ponent i de l’Operació 3 ECOFood.HUBLAB.
•Sra. Núria Esteban, Tècnica del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida

09:30 h. PONÈNCIA
L’activitat agrària i la biodiversitat a la plana de Lleida.
•Sr. Martí Boada, Dr. Ciències ambientals, geògraf i naturalista. Professor de la UaB

10:00 h. PONÈNCIA
Transformar l’agroalimentació lleidatana per fer-la més resilient i sostenible.
•Sr. Francesc Reguant, President de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col.legi
d’Economistes de Catalunya, membre del Consell Assessor Catalunya Next Generation EU

10:45 h. PONÈNCIA
Tendències alimentàries actuals. La nostra font d’inspiració, la nostra terra
•Sr. Joel Castanyé, Xef i propietari del restaurant La Boscana

11:15 h. PAUSA CAFÈ

12:00 h. DINÀMICA PARTICIPATIVA.
Identificació d’oportunitats vinculades a la millora de la capacitat de resiliència del sector agroalimentari lleidatà.

13:15 h. TAULA RODONA -Experiències locals
Moderada per Sr. Daniel Plaza, Dr. en agronomia i professor de Universitat de Lleida

INSCRIPCIONS: www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris

_