PRIMERA REUNIÓ DEL CONSELL GENERAL DEL PECT GREEN & CIRCULAR B. PONENT

El passat dimecres 17 de novembre va tenir lloc la primera i única reunió del Consell General del PECT Green&Circular b. Ponent de l’any 2021, la qual es va celebrar de forma conjunta amb el Consell General del PECT AgroBioFood b. Ponent.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, l’assessora d’innovació del Patronat, Teresa Botargues i el cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General del DACC (Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural), en representació de la Generalitat de Catalunya, Jaume Sió,  van presidir aquesta primera reunió dels dos PECTS.

Els dos Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial comparteixen la visió conjunt de transformar les terres de Lleida en un referent en la transformació del model d’economia actual cap a un model d’economia verda i circular.

La celebració conjunta d’aquests dos Consells Generals va permetre evidenciar clares vinculacions entre els diferents socis dels dos projectes, i va obrir una finestra cap a la col·laboració de molts d’ells per la contribució a la transformació del nostre territori.

_