14 de maig: Jornada: Lleida, el “Hub” de la Bioeconomia Circular de Catalunya”

La Diputació de Lleida està fortament compromesa en la transformació econòmica de les terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran, un objectiu compartit per les principals institucions del territori. Cambra de Comerç de Lleida, Cambra de Comerç de Tàrrega, Universitat de Lleida, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Lleida i Diputació de Lleida hem creat el G6, un espai en el qual hem definit una visió compartida del futur socioeconòmic de la nostra demarcació.

El proper divendres 14 de maig, de 9:30 a 13:30, realitzarem la primera jornada per tal d’exposar públicament quins són els projectes tractors que, amb l’impuls dels fons Next Generation de la Unió Europa, ens permetran assolir l’objectiu compartit. Amb la participació activa del G6 es presentarà en detall el primer dels projectes: “Lleida, el ‘Hub’ de la Bioeconomia Circular de Catalunya”, que serà analitzat en profunditat pels actors implicats, del món institucional a l’econòmic passant per l’acadèmic.

Us facilitem el programa de la Jornada: Programa Jornada: Lleida, el “Hub” de la Bioeconomia Circular de Catalunya” i us encoratgem a fer-ne difusió.

Donat que l’accés serà restringit degut a mesures COVID, us animem a que seguiu la Jornada en directe per Lleida TV i també pel Canal Youtube de la Diputació de Lleida i pel canal streamming de Segre.com

 

Desplaça cap amunt