3a Formació grupal dels programes d’acceleració empresarial T’ACOMPANYEM i LLEIDA STARTUP 2021

Tendències del consumidor. Les regles del joc han canviat, ha estat el títol de la temàtica que s’ha treballat

Les empreses participants en els programes T’Acompanyem i LLEIDA STARTUP de GLOBALLEIDA, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, han assistit a la tercera formació grupal que preveu el programa. Tendències del consumidor. Les regles del joc han canviat ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu d’analitzar quins són els nous hàbits dels consumidors i què està en valor.

Una sessió formativa impartida per la formadora Montse Vila, consultora de màrqueting i estratègia de negoci, “repensadora de serveis”, mentora del programa Mujeres con S del Banco de Santander i formadora.

L’objectiu dels programes de creixement empresarial T’ACOMPANYEM i Lleida StartUp és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres. En aquesta edició 2021 participen 15 projectes empresarials dels sectors serveis, agroindústria, Salut, TIC i tecnologia aplicada a l’agricultura.

En aquesta edició estan participant 18 empreses. Des de 2014 han participat un total de 192 empreses amb un èxit de supervivència superior al 95%. La majoria d’empreses participants en les edicions anteriors han incrementat facturació, nombre de treballadors i han reforçat el model de negoci, el nombre de clients i un posicionament de marca.

Desplaça cap amunt