Anem de Fires?

Molts de vosaltres coneixeu la Guia de Fires 2017 que vam editar per fer difusió de totes les fires i certàmens d’enguany a la demarcació de Lleida. Les fires, generalistes o especialitzades, són un important punt d’atracció econòmic i turístic a casa nostra.

Ens fa especial il•lusió destacar que, en els darrers cinc anys, hem passat de 144 fires a les 196 programades per al 2017. És un increment rellevant que permet consolidar l’activitat econòmica i promocionar els productes lleidatans, de proximitat i qualitat.

Sectorialment, els esdeveniments firals tenen tres grans àmbits: alimentari-gastronòmic, artesà-artístic i agrícola-ramader. També podríem destacar-ne les d’automoció, les de serveis, les d’esports o les mediambientals.

I a aquestes alçades de calendari, ja tenim aquí les fires de tardor i d’hivern! El novembre i el desembre vénen carregats amb una trentena de fires que podreu gaudir, en família o amb amics, a totes les nostres comarques.

Us en podem destacar algunes, com les fires de l’oli que es fan a diversos municipis, LleidaAntic, Fira Events, FiraSki o les moltes fires de Nadal- Santa Llúcia d’arreu, però en teniu més a triar.

Aquest cap de setmana acomiadem novembre amb: • LleidAntic + LleidaRetro + Trobada del Disc. Antiquaris, brocanters, cotxes clàssics i música junts als Camps Elisis de Lleida. • La Fira de Santa Caterina d’Arbeca. El gos caçador i l’oli són els dos eixos especialitzats d’aquesta fira que té 500 anys d’història. • Fira Events de Mollerussa. Si has d’organitzar qualsevol esdeveniment, és la teva fira. Ho trobaràs tot! • Fira de l’Oli i productes artesans de Juncosa. Descobreix l’oli verge extra i els productes artesanals comarcals, autèntiques delicadeses. • Fira de Sant Andreu d’Organyà. És una de les fires ramaderes de muntanya amb més tradició i projecció.

Us animeu a fer territori?

Podeu consultar la Guia aquí: http://bit.ly/2lN7vyo

Scroll to Top