Avui a Onda Cero i UA1 Lleida Ràdio  hem fet balanç a la Fira Sant Miquel

Hem posat en valor les activitats que s’han desenvolupat en els diferents estands de la Diputació de Lleida, que en aquesta edició a l’institucional, el d’Aliments del territori i tu i, el de GLOBALLEIDA s’ha integrat el pavelló BIT EXPO, dedicat a la Bioeconomia

I hem conegut l’experiència i els bons resultats obtinguts d’algunes de les empreses que han participat en aquest certamen com és el cas de TALKUAL ImperfectusBox S.L. Ecommerce fruita i verdura i ‘Biesogen’, Genètica i Genòmica, Medicina de Precisió i Medicina Personalitzada

Avui a l’espai ECONOMÍX d’Onda Cero i a UA1 Lleida Ràdio  hem parlat de les activitats que s’han desenvolupat en els diferents estands que la Diputació de Lleida a la Fira de Sant Miquel  i que en aquesta edició s’ha integrat el pavelló BIT EXPO, dedicat a la Bioeconomia, amb una mostra d’empreses vinculades a aquest sector, una de les activitats inclosa en la I Setmana de la Transformació Econòmica amb el 1r Congrés BIT celebrat els dies 29 i 30 de setembre a La Llotja de Lleida.

La Fira Sant Miquel ha suposat una oportunitat per presentar i donar a conèixer els projectes en els que està treballant el Patronat de Promoció Econòmica, un aparador per l’impuls de les empreses emergents del conjunt del territori, sota la marca GLOBALLEIDA, una ocasió per promocionar i donar a conèixer, un cop més, els aliments locals i de qualitat del nostre territori a través de la xarxa “Aliments del territori i tu’ i, en aquesta ocasió una oportunitat per consolidar projectes de Bioeconomia a les terres de Lleida, que ha de permetre a les comarques de Lleida, ser un territori basat en un model d’economia verda, circular i altament digitalitzada, que reforci sectors estratègics i faciliti l’aparició de sectors emergents i nous models de negoci que ens facin ser un territori atractiu per fer arrelar projectes de vida i retenir talent al nostre entorn rural.

Pel que fa als emprenedors de la xarxa CEI, un any més sota el paraigües de GLOBALLEIDA, han  exposat  i han donat a conèixer els seus productes i serveis a Fira Sant Miquel. Repartits en els dos estands que la Diputació de Lleida ha posat a la seva disposició a Fira de Lleida. D’aquests, deu han compartit estand al Pavelló 3 i quatre a l’estand GLOBALLEIDA-Bio, el qual formava part de la Bit Expo, ubicat al Pavelló 4. Com a resultat han destacat els bons resultats obtinguts, ja que tots comenten que han pogut tancar acords comercials, com és el cas de TALKUAL ImperfectusBox S.L. Ecommerce fruita i verdura i ‘Biesogen’, Genètica i Genòmica, Medicina de Precisió i Medicina Personalitzada.

Programa Radio UA1

Programa Onda Cero Lleida

Desplaça cap amunt