Avui, a Onda Cero i UA1 Lleida Ràdio hem parlat del programa Reempresa

Un  servei de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya que es presenta com una opció d’emprenedoria  que facilita la posada en marxa d’un negoci econòmicament viable que ja està en funcionament, adreçat als potencials empresaris cedents i reemprenedors del nostre territori.

Avui, a l’espai Economix d’Onda Cero i a UA1 Lleida ràdio, hem fet balanç del programa Reempresa, un servei gratuït per ajudar a comprar o vendre un negoci en funcionament que es planteja com un model d’emprenedoria que d’una banda, fomenta la continuïtat d’empreses que econòmicament són viables i de l’altra suposa una alternativa sobre les oportunitats d‘ocupabilitat.

El director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera ens ha explicat, que els resultats al 2021, sumen la transmissió de 27 casos d’èxit, amb una inversió induïda de més de 500.000 € i 49 llocs de treball directes salvats.  Uns resultats que són el fruit del conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el Centre de Reempresa de Catalunya, amb el que es vol seguir treballant de forma conjunta per enfortir i salvaguardar el patrimoni empresarial de les terres de Lleida

També hem conegut alguns dels casos d’èxit que s’ha sumat al programa en aquest 2021. Es tracte de la Marga Artés i el Pierre Houspie, cedent i reemprenedor del Forn Pa d’Abans de La Fuliola i les  reemprenedores Maite Font de DM Brodats a Corbins i la Carmen Mora, al capdavant de la Papereria Ramona de Bellcaire d’Urgell, que ens han explicat la seva experiència.

UA1 LLEIDA RÀDIO:

ONDA CERO:

Desplaça cap amunt