Avui a UA1 Lleida Ràdio, hem tingut com a protagonista a l’empresa Ryokan

El primer takeaway de Sushi a Talarn, que amplia el seu negoci a la Val d’Aran. Una iniciativa que a més de garantir els llocs de treball durant tot l’any ha motivat el creixement i l’expansió de l’empresa.

Avui a l’espai d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a UA1 Lleida Ràdio, hem parlat de l’empresa Ryokan, dedicada al takeaway de Sushi a Talarn, que amplia el seu negoci a la Val d’Aran. Amb el seu prestigiós i popular restaurant incrementa el boom de la cuina japonesa a la Val d’Aran, una iniciativa que a més de garantir els llocs de treball durant tot l’any ha motivat el creixement i l’expansió de l’empresa.

En la seva intervenció, el vicepresident del Patronat de promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, haexplicat la importància de donar suport, a les empreses del territori, un motor important que contribueix a la transformació econòmica del nostre territori. I ha destacat que, el cas d’avui és un clar exemple, no només de contribuir al creixement empresarial de la comarca del Pallars Jussà, sinó també de garantir els llocs de treball i a la fixació de la població al territori. A més el fet de seguir creixent en el territori en lloc d’anar-sen a una ciutat més gran, garanteix aquesta fixació i arrelament del talent al territori.

l’Arnau Isanta, ha explicat que  va iniciar  una aventura incerta plena de dubtes i dificultats pròpies d’una situació enormement complicada, però que és una satisfacció que en l’actualitat, el seu restaurant Ryokan s’hagi convertit en un referent de cuina japonesa al Pallars i un projecte d’èxit excepcional a la zona. A més el fet de haver consolidat un equip de treball ha estat clau a l’hora de decidir expandir-se a la Val d’Aran.

Per altre banda, en Josep Mª Tarrat, tècnic del CEI Pallars Jussà, que forma part de la xarxa de CEI’s que dinamitza GLOBALLEIDA, àrea d’emprenedoria i empresa del Patronat, ha explicat el suport que es dona des del CEI, al teixit empresarial del Pallars i en concret a l’Arnau Isanta, amb l’elaboració del Pla d’Empresa, que en un principi havia de ser de la reobertura d’un alberg de Talarn, i què com a conseqüència de la crisi del COVID 19, com és un Sushiman reconegut, remodela la idea inicial i obre el primer Take Away de Sushi al Pallars al juny de 2020. I avui un any i mig després expandeix el seu negoci a la Val d’Aran, amb unes garanties d’èxit assegurades.

Programa Radio UA1

Desplaça cap amunt