Avui, dones emprenedores protagonistes a Onda Cero i UA1 Lleida Ràdio

Èxits empresarials liderats per dones, que han transformat les seves passions en professions

Avui, dia internacional de la Dona, a  Onda Cero i UA1 Lleida Ràdio hem parlat amb empresàries que estan al cap davant dels seus negocis. Hem conegut a l’ Alexa Trilla, la Zoe Valero, l’Ester Ribot i la Judit Querol.

Dones que han rebut el suport de GLOBALLEIDA,àrea d’emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que també treballa l’emprenedoria femenina amb l’objectiu de garantir la consolidació i el creixement de les empreses creades per dones i contribuir a abolir les desigualtats i bretxes de gènere que se’n deriven, com la salarial, i les conseqüències que comporta.

Les dones emprenedores suposen un motor important  que contribueix a la transformació econòmica del nostre territori. Un exemple són les quatre dones  que avui ens han explicat  com han transformat les seves passions en les seves professions. L’Alexa Trilla, arquitecta i cuinera que ha creat el seu propi estudi Archicookture. Zoe Valero, trenca amb els estereotips de gènere per seguir amb l’empresa familiar Torrons Fèlix d’Agramunt, i es converteix en la primera torronaire dona. L’Esther Ribot que ha creat l’empresa Agumirumis, una acadèmia online de disseny de ninos de ganxet, amb més de 40.000 seguidors d’arreu del món i la Judit Querol, psicòloga que colidera amb la seva parella l’empresa Equilibrium Cos Ment.

Èxits empresarials liderats per dones, que han coincidit  en què, la passió per la feina que els agrada, ha estat la clau del seu èxit, tot hi havent tingut de superar la seva condició de dona.

Onda Cero

UA1 Lleida Ràdio

Desplaça cap amunt