Avui empreses del programa Impulsa’t a Onda Cero i UA1 Lleida ràdio

Som i Sentim i BIESOGEN, dos de les 20 empreses seleccionades per participar en aquest programa de consolidació empresarial, ens han explicat el seu model de negoci

Avui, a l’espai Economix d’Onda Cero i a UA1 Lleida ràdio, el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica Carles Gibert, ha explicat el funcionament i finalitat d’aquest programa de consolidació empresarial Impulsa’t en el què, estan participant 20 empreses del conjunt del territori.

També hem conegut el  model de negoci de la Cristina Fransi, CEO de la consultoria genètica Biesogen que amb la participació en aquest programa vol agilitzar la venda i distribució de test de diagnòstic genètics. I la Maribel Saez, de l’empresa Som i Sentim, un espai especialitzat en trastorns del llenguatge, dificultats en el seu desenvolupament i teràpia Snoezelen, que amb aquest programa vol millorar l’ estratègia de comunicació, venda i promoció.

El programa Impulsa’t, finançat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, té com a objectiu principal donar un acompanyament personalitzat en els processos de consolidació de les empreses de recent creació, que ha de permetre reforçar el model de negoci, incrementar el nombre de clients, augmentar la facturació, trobar finançament i aconseguir un posicionament de marca, entre altres. En definitiva un programa que ha de servir de palanca  per reforçar i augmentar el grau de supervivència de les empreses de la demarcació de Lleida.

ONDA CERO  

UA1 LLEIDA RÀDIO

Desplaça cap amunt