Avui, la cuina i els productes alimentaris de lleidatans protagonistes a UA1 Lleida Ràdio

Una aposta ferma de la Diputació de Lleida, en el suport al sector agroalimentari del territori, participant al  Gastronòmic Fòrum Barcelona, amb les DOPs i les IGPs com a marca i garantia dels productes de proximitat lleidatans, un enllaç entre el territori i la seva cuina

Avui a l’espai d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a UA1 Lleida Ràdio, hem parlat de  la participació de la Diputació de Lleida al Gastronòmic Fòrum Barcelona que es va celebrar els dies, 7, 8 i 9 de novembre, amb els Consells Comarcals, les DOPs i les IGPs com a marca i garantia dels productes de proximitat. Una aposta ferma de la Corporació en el suport al sector agroalimentari del territori amb l’objectiu de generar oportunitats de negoci, contactes i promoció d’aquest sector i dels productes de qualitat.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, en la seva intervenció en aquest programa, ha explicat què, la participació en aquest Fòrum ha estat tot un èxit, els productors que han ocupat l’estand que els hi ha posat a l’abast la Diputació de Lleida han quedat molt satisfets i els visitants han gaudit de Lleida amb la diversitat de productes de proximitat i qualitat de Lleida, Pirineu i Aran. Un espai  en el què Lleida s’ha posicionat com a referent de la gastronomia amb consciència sostenible i socialment responsable, un territori que s’adapta a les necessitats d’un consumidor cada vegada més conscienciat amb el medi ambient i els hàbits de vida saludables.

Tanmateix la directora de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Neus Brenuy i dos dels alumnes, Marc Chic i Pau Sauret i, el xef amb estrella Michelin de la demarcació, Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís que van participar en aquest saló, juntament amb el també reconegut xef, Xixo Castaño del restaurant Malena de Gimenells, han explicat com van promocionar  la riquesa gastronòmica lleidatana amb l’elaboració i tast de diferents plats elaborats amb aquests productes de proximitat.

Programa UA1 Lleida Ràdio

Scroll to Top