Batsi celebra 25 anys amb el llançament de la plataforma digital Batsi Cloud

Batsi Solutions, una empresa de R+D+i ubicada a Torrefarrera, celebra el seu 25è aniversari amb el llançament de la innovadora plataforma digital Batsi Cloud, dissenyada per captar dades de l’activitat de la maquinària agrícola. Aquesta fita és el resultat de la seva constant aposta per la innovació i la digitalització, essencials per adaptar-se a les necessitats canviants del sector agrícola.

Una nova era de la maquinària agrícola amb Batsi Cloud

Segons els fundadors de Batsi, Marc i Alba Majós, Batsi Cloud permet recollir informació detallada sobre el funcionament de la maquinària agrícola, des del consum de combustible fins al rendiment en la recol·lecció. Aquesta eina digital facilita la creació de bases de dades que ajudaran a fer pronòstics de manteniment i operacions, optimitzant així el rendiment i la funcionalitat de les màquines.

Patronat de Promoció Econòmica: Catalitzador de l’èxit de Batsi

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha jugat un paper clau en el creixement de Batsi. L’empresa va participar en una edició del programa “Accelera el Creixement”, una iniciativa que proporciona acompanyament personalitzat a pimes per ajudar-les a dissenyar i executar plans de creixement.

Internacionalització: Un horitzó ampliat

Malgrat que el mercat principal de Batsi es troba a Espanya, l’empresa també ha establert una presència notable a Portugal, França i Polònia. Aquesta expansió internacional ha estat impulsada per l’increment de la demanda de tecnologia avançada en la maquinària agrícola. A Polònia, Batsi fins i tot ha obert una oficina comercial per reforçar la seva presència i aprofitar les oportunitats del mercat.

Reinvenció i adaptació postpandèmia

La digitalització ha esdevingut un element clau per a Batsi, especialment després de la pandèmia, que va incrementar els costos de les matèries primeres i va reduir la producció de maquinària agrícola. La plataforma Batsi Cloud representa una resposta a aquestes dificultats, oferint una eina que permet optimitzar el rendiment de les màquines i garantir-ne la funcionalitat màxima.

Amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica i la seva pròpia aposta per la innovació, Batsi continua liderant el camí en la transformació digital de la maquinària agrícola, celebra un quart de segle d’èxits i es prepara per a un futur prometedor.

ESCOLTEU L’ENTREVISTA COMPLETA

Desplaça cap amunt