CaLagneta rep un Solete de la Guia Repsol amb només mig any de trajectòria

El reconeixement arriba sis mesos després de l’obertura d’aquest espai singular al barri de Sant Cristòfol de Cervera, que marida art contemporani, vi d’autor i gastronomia de proximitat

L’espai CaLagneta – Art i Vi, situat al cor del barri de Sant Cristòfol de Cervera, ha estat distingit amb un Solete de la Guia Repsol a la categoria de restaurants. El reconeixement arriba quan el projecte tot just ha complert mig any de vida, i consolida la seva aposta valenta per unir gastronomia, art i territori en una proposta única i amb ànima.

Els Solete són distintius que atorga la Guia Repsol a locals de menjar que es diferencien per la seva essència autèntica i caràcter propi. A diferència dels prestigiosos Sols Repsol, que reconeixen l’alta cuina, els Solete posen el focus en aquells llocs casuals i sorprenents, que destaquen pel producte, l’ambient, el servei o la personalitat. En definitiva, aquells espais que conviden a tornar.

En aquest sentit, CaLagneta ha captivat tant el públic com els prescriptors gastronòmics amb una proposta que marida el vi d’autor i el producte gourmet amb un entorn cuidat i una galeria d’art contemporani. Tot plegat, dins d’una casa familiar del segle XIX que ret homenatge a les arrels pageses i a l’esperit de compartir.

Impulsat per les germanes Montserrat i Ester Rocaginé, amb la complicitat de l’artista Robert Martí, el projecte ofereix també un hotel boutique amb dues habitacions exclusives, espais per a reunions i una programació artística i pedagògica oberta a tothom.

Un dels pilars fonamentals d’aquesta experiència és la cuinera Gal·la Pipó, que lidera la proposta gastronòmica de CaLagneta amb una visió fresca i compromesa amb la cuina de proximitat i temporada. La seva capacitat per harmonitzar els productes locals amb tècniques innovadores aporta a cada plat una identitat única, que connecta perfectament amb l’esperit del projecte i el reconeixement obtingut.

Des de CaLagneta han volgut expressar el seu agraïment pel suport rebut: “Gràcies a tots i cadascun de vosaltres per haver-nos fet confiança: clients, amics, proveïdors, artesans alimentaris, viticultors, artistes i veïns. Aquest Solete és també vostre.”

Amb aquest reconeixement, la Guia Repsol consolida CaLagneta com un punt de trobada de la cultura slow, on menjar, beure, contemplar i conversar són part d’una mateixa experiència compartida a la Segarra.

Desplaça cap amunt