Connecta Pallars, Va de Networking

Primer  networking empresarial organitzat pels Pallars Jussà i Sobirà i  GLOBALLEIDA i, amb la col·laboració de Pallars Actiu amb l’objectiu de potenciar el teixit empresarial d’aquest Territori

Una vintena d’emprenedors i empresaris van participar ahir a la tarda, en el primer  networking organitzat pel Patronat de Promoció Econòmica, a traves de GLOBALLEIDA i dels CEI’s del Pallars Jussà i Sobirà, i amb la col·laboració de la Societat Pallars Actiu, que opera en ambdues comarques. Una jornada organitzada amb l’objectiu de potenciar el teixit empresarial d’aquest Territori i promoure la generació d’oportunitats i sinergies entre les empreses emergents i les consolidades.

En aquest networking, els empresaris dels diferents sectors econòmics, han pogut  exposar el seu model de negoci i connectar amb altres empreses del mateix sector o diferent, per tal de trobar possibles col·laboracions i generar confiança mútua. Una oportunitat per conèixer altres empreses del seu entorn, aflorar noves oportunitats de negoci, generar noves idees i fa més visibles la pròpia empresa.

Desplaça cap amunt