Curs per donar a conèixer el ‘networking’ entre tècnics de promoció econòmica de la demarcació

“Com fomentar el ‘networking’ en un territori” ha comptat amb la participació de 23 alumnes i amb la classe magistral de l’expert en màrqueting digital, Jepi Alberti

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a través de l’Àrea de Formació del Departament de Recursos Humans, ha dut a terme el curs “Com fomentar el ‘networking’ en un territori”, una activitat formativa de 4 hores de durada en format en línia, impartida pel professor Jepi Alberti, expert en màrqueting digital.

El curs tenia com a objectiu conèixer què és el ‘networking’, així com les principals tècniques de presentació personal en funció de cada entorn, format, tipus d’esdeveniment o objectiu perseguit, i les seves aplicacions. També s’han explicat les principals formes de ‘networking’ existent.

Aquesta formació ha estat especialment adreçada a tècnics de promoció econòmica del territori procedents de la mateixa Diputació de Lleida, consells comarcals, ajuntaments i entitats adherides al pla de formació agrupat AFEDAP 2020. Hi han participat un total de 23 alumnes i s’ha combinat la transmissió de conceptes i coneixements en format de classe magistral, amb la interacció basada en exercicis i casos reals. També s’han presentat diferents casos d’èxit propers i experiències en què els assistents es poguessin veure identificats i hi poguessin identificar aspectes transferibles als seus territoris.

Desplaça cap amunt