El grup empresarial tecnològic lleidatà Ingroup rep el Premi PIMEC Joves

La 35a edició dels Premis PIMES distingeix el grup lleidatà com una de les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2021

Exportar pomes, préssecs o nectarines és un segell purament lleidatà amb molt d’èxit i reconeixement. Ara bé, exportar tecnologia és un llenguatge nou. I d’aquesta novetat i d’aquest art en saben molt les empreses lleidatanes INTECH3D i INVELON, les quals, han aconseguit el Premi Pimec Joves per la seva tasca en l’àmbit tecnològic.

Segons ha explicat a LleidaDiari.cat el CEO i soci fundador d’Ingroup, Joan Folguera, la rebuda d’aquest guardó significa «una posada al mapa tecnològic de l’empresa, ens situa en l’àmbit tecnològic català i ens situa en l’àmbit que estem a dia avui dia conreant». Aquest cultiu té nom propi i es diu tecnologia lleidatana i ja «s’exporta arreu del món des del territori». Finalment, Folguera celebra que aquest sigui el primer reconeixement nacional en l’àmbit tecnològic que reben com a empresa.

Els Premis PIMEC reconeixen a les empreses INTECH3D i INVELON, empreses membres d’INGROUP amb el Premi PIMEC Joves pel seu creixement exponencial els darrers anys a Lleida i la seva capacitat de crear solucions tecnològiques 4.0 aportant valor afegit mitjançant la innovació, la reducció de costos, la digitalització, la flexibilitat i la millora en l’eficiència en la realització de procediments industrials.

INGROUP va rebre el premi aquest passat dilluns al vespre en un acte organitzat al Camp Nou, en el marc de la 35a edició dels Premis PIMES i coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa a Catalunya i el Dia de les MIPIMEs de les Nacions Unides i que van distingir les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2021 en diferents àmbits.

Joan Folguera va iniciar la seva activitat empresarial al CEEILLEIDA, centre empresarial que forma part de la xarxa de CEI’s que dinamitza GLOBALLEIDA, Àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Desplaça cap amunt