El personal de GlobaLleida s’instal·la en dependències de la Diputació de Lleida

El president Joan Talarn visita les oficines, a la novena planta de la rambla Ferran, 21

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest matí les noves dependències de GlobaLleida, ubicades a la novena planta de la rambla Ferran, 21. Talarn ha estat acompanyat pel vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, i el director del Patronat, Ramon Boixadera.

Des de l’1 de juliol, GlobaLleida s’ha refundat dins del Patronat de Promoció Econòmica com un nou instrument al servei de la transformació econòmica de les Terres de Lleida, que respon a les noves necessitats accelerades per la Covid-19 que demanen cobrir l’empresariat i l’emprenedoria lleidatana.

El president Talarn ha esperonat el personal de GlobaLleida recordant que “la marca GlobaLleida s’integra a la Diputació de Lleida; però el que és més important, integrem l’experiència d’aquests anys que vosaltres representeu per ajudar a la creació d’un ens sòlid i amb capacitat financera per tirar endavant els projectes que el territori consideri necessaris”.

Joan Talarn ha recordat que “amb la refundació de GlobaLleida estendrem la seva capacitat d’influència i assessorament al món local i econòmic del nostre territori a través de la xarxa dels 13 centres d’empresa i innovació, els Centres d’Empresa i Innovació (CEI), existents a les comarques”. Cada CEI disposarà d’una ‘Oficina GlobalLleida’, que oferirà a les comarques el catàleg de serveis i programes de GlobaLleida per poder implementar-los a escala local. Cada CEI disposarà d’una persona tècnica que farà d’enllaç amb les oficines centrals de GlobaLleida a la ciutat de Lleida.

Desplaça cap amunt