El programa Accelera el Creixement protagonista al programa A diari de Lleida TV

Ens ho ha explicat el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, la secretària territorial de PIMEC Lleida, Anna Torres i al Ferran Alemany, de Torrons Alemany i,  Jose Luis Pociello de MySoluzion, dos dels participants, que ens han explicat la seva experiència  

Un programa de suport a empreses amb un alt potencial de creixement, orientat a contribuir a la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l’Aran i donar resposta als problemes estructurals del territori

Aquesta setmana al programa A diari de Lleida TV,  el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert i la secretària territorial de PIMEC, Anna Torres, han explicat el funcionament del programa Accelera el Creixement 2021-2022 al territori, que organitzen conjuntament la Diputació de Lleida i PIMEC.

A més hem conegut a dos dels empresaris que estan participant en aquest programa. El Ferran Alemany, de Torrons i Mel Alemany, SL, empresa familiar dedicada a l’elaboració de torrons, xocolata i venta de mel. Cinc generacions innovant amb la mel i torró, ubicats a la localitat d’Os de Balaguer, que amb aquest programa vol aprofundir especialment, en l’àrea de la internacionalització. Aquesta empresa ha esta reconeguda amb el Great Taste Awards en diferents ocasions, un guardó considerat l’Oscar del món de l’alimentació delicatessen.

I també hem pogut conèixer a Jose Luis Pociello, CEO de SoluzionDigital, que participa amb la startup creada per ell mateix, Mi Soluzion, una innovadora plataforma web per a la gestió dels negocis d’una forma àgil i senzilla.

En aquesta primera edició del programa Accelera el Creixement, en el que estan participant 15 empreses, es un projecte de suport a empreses del conjunt del territori, amb un alt potencial de creixement i, què ofereix a les empreses participants un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat, a mida de la seva empresa, i les eines de recolzament per tal que els plans es puguin materialitzar per ajudar-les a créixer.

LleidaTV – A diari

Scroll to Top