La Diputació lliura els premis de la campanya ‘Aliments del territori i tu’ en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

El president Joan Talarn ha acompanyat la consellera Teresa Jordà en l’acte de cloenda del certamen.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, ha lliurat aquest diumenge els premis corresponents a la campanya ‘Aliments del territori i tu’. L’acte s’ha celebrat a l’estand de la Diputació a la 148a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa i 40è Saló de l’Automòbil.

Cal recordar que, en el marc de la Fira de Sant Josep, i amb la voluntat de fomentar el consum d’aliments de proximitat, de reconèixer la feina dels pagesos i productors de casa nostra, la Diputació de Lleida ha organitzat un concurs per tal de promocionar el consum d’aquests productes a través de l’App ‘Aliments del territori i tu’. A més, el concurs volia donar a conèixer aquesta aplicació que aprofita els avenços que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes de comunicació global. El premi consistia en tres lots amb productes de proximitat del Pla d’Urgell, que han correspost a Josep Pla, Lourdes Belilla i Alba García.

L’App ‘Aliments del territori i tu’ està concebuda com una eina de difusió i promoció de productes de proximitat i producció artesana, per facilitar tant als productors la venda, com als compradors l’adquisició de diferents productes del conjunt del territori.

La Fira de Sant Josep s’ha clausurat aquesta tarda en un acte celebrat als Pavellons Firals en què el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha acompanyat la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, que ha presidit la cloenda. A Talarn l’han acompanyat els vicepresidents Jordi Latorre, Estefania Rufach i Ferran Accensi, a més dels diputats Carles Gibert, Mercè Carulla i Ramon Cónsola.

 

Desplaça cap amunt