Emprenedores del Pallars protagonistes a UA1 Lleida ràdio, Onda Cero i Lleida Diari

Es tracte de les guanyadores de l’edició 2021 del Premi Jove Emprenedor, Carla Roset, amb el primer premi i, l’Andrea Vives i la Maimuna Camara, guardonades amb el segon i tercer premi

Avui, a Onda Cero i UA1 Lleida Ràdio les emprenedores del Pallars guardonades amb el Premi Jove emprenedor que ha arribat a la seva 19ena edició, han estat protagonistes.

Un premi organitzat des del Consell Comarcal conjuntament entre el CEI Pallars Jussà, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA, àrea d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica, el Programa Catalunya Emprèn i l’Oficina Jove del Pallars Jussà, que es celebra des del 2003 i acumula durant tots aquets anys més de 150 projectes empresarials presentats.

Carla Roset, de la Pobla de Segur, una firma de cosmètica natural The Handcrafted Factory ha estat guardonada amb els 1.500 euros, amb els que està dotat el Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà. La Carla produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d’ingredients d’origen 100% botànic.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros ha estat per l’artista Andrea Vives,  amb el projecte, el Cau de l’Art, un espai de coworking creatiu que actua coma a punt de trobada d’artistes.

I el tercer premi, dotat amb 500 euros, ha recaigut en Maimuna Camara que lidera la marca de roba solidaria i responsable Dinnasiré, una firma que uneix l’estil tradicional i ètnic africà adaptant el patronatge a una línia més occidental. Així mateix els beneficis de l’empresa es dediquen parcialment a ajudar a persones vulnerables.

En aquesta edició del 2021 s’han presentat 10 projectes, vuit dels quals liderats per dones. El jurat que determina els premis està format per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Programa UA1-Lleida

LleidaDiari

Desplaça cap amunt