Endolcir el Pallars amb pastissos, un altre model de negoci que s’arrela al Pirineu

L’Anna Mica que ha obert un obrador a Tremp després de rebre l’assessorament del CEI Pallars Jussà, que forma part de la xarxa de centres empresarials que dinamitza GLOBALLEIDA 

Una iniciativa que vol cobrir la demanda d’un nombrós col·lectiu de persones vingudes de llatinoamericà que aprecien i demanden aquest tipus de productes típics del seu país o molt semblants als que es consumeixen a llatinoamericà

Aquesta setmana Lleida Diari, ha difós el projecte empresarial MILCAKES, una iniciativa empresarial de l’Anna Mica, dedicada a l’elaboració de pastissos i dolços tradicionals de brasil: Poleos, mousses, cupcakes, pa de formatge i altres varietats de la rebosteria brasilera. Un producte que no existeix a la zona i que vol cobrir la demanda actual.

Actualment després de rebre assessorament al CEI Pallars Jussà, que forma part de la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA, han obert un obrador de pastisseria on treballen rebosteria tradicional de Brasil, amb pastissos personalitzats i  temàtics especialment per a nens/es.  

Es tracte d’elaborar productes que no es troben en l’actualitat a Tremp ni en el seu entorn més immediat i, fusionar la pastisseria tradicional brasilera amb els gustos i les tècniques més pròpies de la rebosteria catalana tradicional.

Una iniciativa que vol cobrir la demanda d’un nombrós col·lectiu de persones vingudes de llatinoamericà que aprecien i demanden aquest tipus de productes típics del seu país o molt semblants als que es consumeixen a llatinoamericà. A més , cada dia més, els consumidors europeus en general i catalans en particular  valoren poder disposar d’una oferta diferent i variada de la tradicional.

Desplaça cap amunt