La fira de Sant Josep és un dels espais firals en les quals la Diputació de Lleida hi participa activament, promocionant hàbits alimentaris saludables des de l’educació del gust pels aliments de qualitat del territori. La ja consolidada campanya “Aliments del territori i tu” fomenta aquest consum de productes agroalimentaris de proximitat.
Del programa d’activitats, en volem destacar el plat de magret d’ànec del xef Jordi Vidal (restaurants La Guspira de Linyola i L’Espurna de Lleida), el tast guiat de “Com cal tallar un bon pernil” amb la gent de Cal Tero de Juneda, el tast guiat i degustació de vins del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, el timbal de mar i muntanya de Carme Mora (restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues) i, també, els tallers educatius infantils de menjar saludable.Tot un èxit!Ha estat una molt bona experiència firal… I estigueu pendents, que aviat repetirem!