Aquesta setmana Lleida Diari posa en valor el servei de formació que GLOBALLEIDA ofereix al Territori

A traves del catàleg ‘Em Forma’ aquest 2022 ofereix prop de 200 cursos de diverses tipologies

GLOBALLEIDA, des del 2013 ofereix a través del catàleg ‘EmForma’, un ventall de propostes formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Tal com ha explicat LleidaDiari.cat, la formació que ofereix aquest catàleg és molt àmplia i es proposen activitats de diferents disciplines que van des de com donar forma a una idea, despertar l’esperit emprenedor, el procés d’elaboració del pla d’empresa fins a la fase de consolidació de programes de creixement i consolidació empresarial.

Un exemple és la Maria Domingo, usuària d’aquest servei. La Maria, empresària del Pallars Jussà dedicada al món del disseny gràfic, comunicació visual i publicitat gràfica, ha participat en un any en quatre dels cursos que proposa el catàleg EmForma de GLOBALLEIDA com el d’ ‘Eines de teletreball per pime’, ‘Com puc digitalitzar la meva empresa’, ‘Triomfa amb Linkedin’ i ‘Marqueting 4.0’.

Per aquesta empresària de Tremp els cursos són una «gran oportunitat» per a millorar el seu negoci, ampliar coneixements i, a la vegada, prendre contacte amb altres emprenedors d’èxit i crear una xarxa de networking molt enriquidora.

LleidaDiari

Desplaça cap amunt