GlobaLleida participa, per primera vegada, en una fira fora de la ciutat de Lleida

Els emprenedors de la Xarxa CEI, de la mà del Patronat de Promoció Econòmica, participaran en la 149a edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

GLOBALLEIDA, àrea d’emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, promocionarà els emprenedors i les empreses emergents del territori lleidatà en el marc de la 149a edició de la Fira de Sant Josep, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de març de 2022.  Serà la primera ocasió en què GLOBALLEIDA participi en una fira organitzada fora de la ciutat de Lleida.

La Fira de Sant Josep, reconeguda des del 1872 com una de les més importants de Catalunya, serà una eina d’impuls de l’activitat empresarial i innovadora de les empreses participants.

En aquesta edició, empreses emergents o de nova creació com Nubulus, Safrà Júlia, In Home Services, Pira Tecnology, Dinnassire, AM Domòtics, BEQUEL i MGditech, de sectors molt variats lligats a les TIC, el medi ambient, l’eficiència i l’estalvi energètic, la salut, l’economia social, el sector de la domòtica i l’alimentació, entre altres, compartiran un espai de prop de 70m2, en què podran exposar els seus productes i promocionar-se en aquest espai firal.

La lluita contra el despoblament mitjançant l’emprenedoria és un dels objectius sobre els quals treballa el Patronat. Amb aquesta iniciativa, es vol facilitar la promoció econòmica i el desenvolupament econòmic, empresarial i territorial de les Terres de Lleida, així com donar una empenta al creixement d’aquelles empreses que en les fases inicials hagin estat tutelades a la Xarxa de Centres Empresarials de la demarcació de Lleida. Actualment, aquesta Xarxa compta amb 14 centres empresarials repartits per tot el territori, on els emprenedors cerquen el suport necessari per posar en marxa el seu projecte, amb més de 130 espais on poder iniciar la seva activitat empresarial.

Una altra de les accions de promoció que GLOBALLEIDA ha organitzat en el marc d’aquesta fira és donar a conèixer el programa Reempresa. Es tracta d’un  programa que es treballa a la demarcació de Lleida com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. 

Així doncs, la presència a la Fira de Sant Josep es planteja com un espai per obtenir oportunitats comercials i com un excel·lent aparador per tal que les empreses de la Xarxa CEI puguin donar a conèixer els seus productes i serveis, consolidar clients i mercats, o obrir-ne de nous.

Desplaça cap amunt