Inscripcions obertes als EVOOLEUM Awards, el concurs que premia els millors olis d’oliva del món

El certamen internacional, organitzat per l’AEMO i Editorial Mercacei, escull cada any els 100 millors olis d’oliva verge extra i promou la seva excel·lència a nivell global

La Diputació de Lleida, com a membre de la Asociación Española de los Municipios del Olivo (AEMO), anima les empreses oleícoles del territori a participar en la desena edició dels EVOOLEUM Awards. Aquest concurs internacional, reconegut com un dels més prestigiosos del sector, selecciona anualment els 100 millors olis d’oliva verge extra (OOVE) del món, que s’inclouran a la prestigiosa Guia EVOOLEUM.

Un jurat format per persones expertes en tast de renom mundial avalua les mostres presentades per establir el rànquing dels millors OOVE, així com els més destacats per categories, varietats i països. A més, el certamen atorga reconeixements especials als OOVE més saludables i als millors packagings.

Els EVOOLEUM Awards són una oportunitat única per a les empreses productores d’oli d’oliva de les Terres de Lleida, que poden posicionar-se al mercat internacional gràcies a la visibilitat que ofereix la Guia EVOOLEUM i les accions de promoció associades al concurs. Aquest reconeixement contribueix a impulsar les vendes, consolidar la marca i destacar l’esforç i la qualitat dels productors lleidatans.

Les inscripcions estan obertes fins al 7 de març, i el termini per enviar les mostres finalitza el 10 de març. Per a més informació i inscripcions, les bases estan disponibles al web oficial del concurs: www.evooleum.com/como-participar.

Amb aquest impuls, la Diputació de Lleida reafirma el seu compromís amb la promoció dels productors del territori, i amb situar l’oli de Lleida com un referent en qualitat i excel·lència a escala mundial.

Desplaça cap amunt