Acompanyat del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, ha conegut Distform-MyChef, creadora de primer forn capaç de cuinar a baixa temperatura sense necessitat de cocció al bany maria
El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, han visitat aquest dimarts l’empresa Distform-MyChef, al municipi de Torrefarrera.
Talarn i Verdú han estat rebuts pel director general de Distform, Àlex Vidal, i la primera tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Cultura i Comunicació de Torrefarrera, Cèlia Perpinyà, amb qui han fet una visita de les instal·lacions i han vist els processos de fabricació i els productes que s’hi fabriquen.
El president de la Diputació s’ha referit a Distform com “una empresa lleidatana que exporta al món la millor tecnologia associada a la qualitat dels aliments que produïm”.
L’any 2011 Distform, sota la marca MyChef, va llençar al mercat nacional i internacional el primer forn amb tecnologia Tektherm —en col·laboració amb el cuiner Joan Roca, del Celler de Can Roca— capaç de cuinar a baixa temperatura sense necessitat de cocció al bany maria, marcant una nova fita a les cuines professionals.
L’empresa ofereix solucions integrals per a l’hostaleria i el sector de l’alimentació englobant a la seva cartera una àmplia gamma de forns, envasadores, regeneradors i batidors. La plantilla està formada per 130 treballadors, compta amb 9 patents exclusives, exporta a 55 països i disposa d’una superfície de 12.000 m2 a Torrefarrera.
Torrefarrera, 4 de febrer de 2025


