Jornada sobre com idear el futur de la innovació agroalimentària per garantir la supervivència d’empreses i explotacions de Ponent

Organitzada i celebrada a Bell-lloc d’Urgell amb el títol ‘Les tendències alimentàries d’avui en dia. El futur a les teves mans… ajuda’ns a idear el futur de la innovació agroalimentària de Ponent’

Una jornada emmarcada en l’operació ECOFood.HUBLAB, que forma part del Projecte d’Especialització Competitiva Territorial “AgroBioFood b. Ponent”, coordinat per la Diputació de Lleida

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, en el marc de l’operació ECOFood.HUBLAB liderada per l’Ajuntament de Bell-lloc i que forma part del Projecte d’Especialització Competitiva Territorial “AgroBioFood b. Ponent”, coordinat per la Diputació de Lleida, ha organitzat aquest divendres la Jornada Ecofood Hub Lab ‘El futur a les teves mans… ajuda’ns a idear el futur de la innovació agroalimentària de Ponent’.

Es tracta d’una jornada que ha servit per a identificar, fomentar i desenvolupar la innovació i l’emprenedoria agroalimentària de Ponent per tal d’impulsar la generació de valor afegit en el nostre territori, desenvolupant-la de forma col·laborativa i especialitzada.

Com a conclusió d’aquesta jornada, s’ha creat la 1a taula participativa sobre la ideació i presa de consciència de les necessitats futures de la innovació i sostenibilitat agroalimentària, per contribuir a la supervivència d’empreses i explotacions que formen part de la transformació del territori.

L’alcaldessa de Bell-lloc d’Urgell, Rosa Buira, i el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, han estat els encarregats de donar la benvinguda al participants de la jornada, en la qual també han participat Carmen Urdillo, responsable d’Associacionisme Agrari de la Direcció General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; José M. Gil, director del CREDA i professor d’Economia Agrícola a la UPC, i els consultors Marco Yagüe i David Jorba. La jornada s’ha celebrat a la Sala d’Actes de la incubadora d’empreses de Bell-lloc d’Urgell.

Desplaça cap amunt