La Diputació de Lleida dóna suport al projecte pilot de l’Àrea 5G Ponent per dinamitzar l’eix comercial de Lleida

El desplegament de les Àrees 5G és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, inclosa a l’Estratègia 5G de Catalunya. L’estratègia de les Àrees 5G pretén crear espais territorials on s’agreguin diferents iniciatives orientades a promoure la tecnologia 5G com una tecnologia facilitadora.

A les instal·lacions de l’empresa Invelon, situada al polígon Activa Park de Lleida, es on va tenir lloc el Kick Off corresponent al projecte pilot de l’Àrea 5G de Ponent en l’Eix Comercial de Lleida, liderat per la Cambra de Comerç i que compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica, l’Ajuntament de Lleida, de la Fundació i2CAT i de Mobile World Capital Barcelona.

El pilot consisteix en:

  • Integrar noves tecnologies i aprofitar l’eix com a centre de desplegament de tecnologia 5G per dinamitzar el comerç local i la presència de visitants.
  • ddSeduïr al visitant envers d’altres opicions comercials mitjançant propostes d’interacció social.
  • Potenciar el comerç de proximitat, posant eines tecnilògiques punteres que els serveixin com a reclam per a captar públic objectiu (possibles compradors).
  • Promocionar l’eix comercial de Lleida (botigues, patrimoni) convertint-lo en una gimcama per als més petits i històries llegendàries per als més grans, que els acompanyen a descobrir els secrets de l’entorn mentre fan les seves compres.

Desplaça cap amunt