La Diputació de Lleida participa per primera vegada al SIL amb un estand propi

CkWJrqQXIAE1PiqLa presència al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL) forma part del conjunt d’accions que la corporació ha programat en el marc del grup de treball Lleida Logística-Corredor del Mediterrani

La Diputació de Lleida participarà per primer cop amb un estand propi al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), que se celebrarà del 7 al 9 de juny al recinte firal de Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona.

Aquest saló arriba a la 18a edició amb més de 600 empreses participants, de les quals més del 45% seran internacionals i procedents de 35 països diferents.

La participació de la Diputació de Lleida en aquest saló forma part del conjunt d’accions que la corporació ha programat en el marc del grup de treball Lleida Logística-Corredor del Mediterrani, impulsat per la pròpia institució.

A més de la superfície expositiva, en el marc del certamen se celebrarà el 19è Congrés Internacional SIL Barcelona sota el títol “Tendències que marcaran la Supply Chain. La Transformació Digital” i que aquest 2016 preveu superar els 3.600 assistents de l’any passat.

També se celebrarà el 14è Fòrum Mediterrani de Logística i Transport, la 9a Cimera Mediterrània de Ports i la 5a Cimera Llatinoamericana de Logística i Transport, que s’inclou dins del XXXIII Congrés d’Agents de Càrrega i Operadors Logístics d’Amèrica Llatina i el Carib, ALACAT.

Lleida, 6 de juny de 2016

Desplaça cap amunt