La Fira de Sant Miquel, amb molt futur

PROMECO, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, té una especial implicació i compromís amb el desenvolupament i promoció firals arreu del territori. Les Terres de Lleida i el nostre Pirineu són prolífics en fires que atenen criteris rellevants. La qualitat, els productes de proximitat, l’especialització o la recuperació firal tradicional són alguns dels objectius comuns que es porten a terme.

De manera indirecta, Promeco vertebra la vinculació amb els organitzadors de fires mitjançant línies d’ajuts, promoció institucional, assessorament o iniciatives col•laboratives. I altrament i de manera directa, gestiona la participació de la Diputació de Lleida en les 13 principals fires que de la nostra demarcació, i de forma especial mitjançant l’estand “Aliments del Territori i Tu” (o Showcooking, com l’anomenen promocionalment).

En el cas de la Fira de Sant Miquel de Lleida (amb arrels al segle XIII i de la mà del rei Jaume el Conqueridor), Promeco hi hem estat presents amb el nostre Showcooking, al Palau de Vidre dels Camps Elisis lleidatans. Les valoracions que fem de l’edició d’enguany són gratament positives!

Amb la representació de 350 productors de la demarcació de Lleida, hi vam organitzar accions de promoció d’hàbits alimentaris saludables i de foment del consum de productes agroalimentaris de proximitat, amb tot tipus de degustacions, demostracions de cuina, maridatges o tastos guiats de productes de les nostres comarques.

Més de 1.200 persones van participar i interactuar en les 24 accions gastronòmiques que vam programar en els quatre dies de fira. Escoles, famílies, productors, empreses, restauradors… Moltes gràcies per la complicitat! L’any vinent, més i millor… #PromecoiTu

Desplaça cap amunt