La segona edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària convoca productors i elaboradors de tota la vegueria de Ponent

Una acció emmarcada en el conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i l’Associació Leader Ponent que té com a objectiu fomentar sinergies entre administracions i productores agroalimentàries i realitzar accions conjuntes

El proper 19 de juny es durà a terme la segona edició de la (RE)Vetlla Agroalimentària, un esdeveniment dirigit a productors i elaboradors agroalimentaris de la zona de Ponent. La jornada es realitzarà a partir de les 9.30 hores a la Finca Cuadrat Valley, a l’Albagés, amb l’objectiu de consensuar accions amb els diferents agents del sector en un ambient distès i col·laboratiu. Aquesta edició manté el format de l’anterior i combina networking, treball conjunt i la visita a una experiència agroalimentària.

En aquesta segona trobada, que arrencarà amb una breu presentació entre els diferents participants i les administracions implicades, es definirà un relat conjunt sobre el producte agroalimentari de Lleida que pugui derivar en una campanya de comunicació per incrementar el seu consum. Aquesta proposta va ser un dels resultats més consensuats de la primera edició.

Abans de finalitzar la jornada, els assistents tindran l’oportunitat de visitar el molí d’oli Cuadrat Valley, un molí innovador que destaca per combinar el respecte per l’entorn i la modernitat en les seves instal·lacions.

Aquesta edició s’ha obert també a productors i elaboradors de les comarques de la Noguera i la Segarra, amb la qual cosa s’amplia l’àmbit d’actuació a totes les comarques de Ponent, a més de les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, les Garrigues i el Segrià.

L’esdeveniment és fruit del conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i l’Associació Leader Ponent, que a més, compta amb la col·laboració d’onze entitats del territori: l’Associació Leader de Ponent, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord, el Consorci pel Desenvolupament de la Catalunya Central i els sis consells comarcals de Ponent. Els interessats i interessades a participar-hi poden inscriure’s a la (RE)Vetlla Agroalimentària accedint al formulari següent: formulari d’inscripció o bé dirigint-se al web del projecte Gustum.

Desplaça cap amunt