El certamen tindrà lloc del 4 al 6 de novembre de 2024 a Montjuïc, i les empreses interessades es poden inscriure a través del seu Consell Comarcal
El Gastronòmic Fòrum de Barcelona, una de les fites més destacades del sector enogastronòmic, obre les seves portes del 4 al 6 de novembre de 2024 a Barcelona. Amb l’objectiu de potenciar la presència de les empreses lleidatanes a la fira, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, conjuntament amb els Consells Comarcals de les terres de Lleida, Pirineu i Aran, i els distintius d’origen i qualitat alimentària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, ofereixen a les empreses del territori la possibilitat de participar com a expositores al certamen.
El Fòrum se celebrarà al Palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i oferirà una plataforma inigualable per a empreses que desitgin presentar les seves novetats i establir connexions valuoses amb professionals del sector. En concret, el certamen permetrà als expositors mostrar els seus productes davant d’un públic especialitzat, que inclou distribuïdors, responsables de compra, empresaris de restauració, cuiners i crítics gastronòmics i altres professionals del sector.
A més a més, les empreses participants podran formar part del “Rebost de Catalunya”, un espai especial dedicat a productes de proximitat, liderat pel reconegut Pep Nogué, on les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i l’empresa pública Prodeca organitzem una sèrie d’accions perquè les empreses expositores donin a conèixer els seus productes de proximitat.
Les empreses interessades a participar es poden posar contacte amb el seu Consell Comarcal per a formalitzar la seva inscripció. Aquesta és una ocasió excel·lent per a promocionar productes, establir relacions comercials valuoses, i també per demostrar la qualitat i diversitat dels productes de les terres de Lleida. La Diputació de Lleida, a través del seu Patronat de Promoció Econòmica, ha fet possible aquest suport per garantir que els productes lleidatans tinguin una destacada presència al Gastronòmic Fòrum.