Les pimes lleidatanes es bolquen en la campanya de promoció del comerç de proximitat de la Diputació de Lleida

Les empreses i el petit comerç del Segrià en confinament comparteixen el seus vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #jopertuitupermi #tincsortdetenirteaprop i #alleidahofembé.

La iniciativa, liderada pel Patronat de Promoció Econòmica, vol mostrar el talent de les pimes lleidatanes i convertir en protagonistes les persones anònimes que sostenen l’economia local.

La campanya ha certificat a un mes i mig del seu llançament més 2.338.879 impactes entre la ciutadania gràcies a la col·laboració dels 41 mitjans locals que la difonen.

Les pimes lleidatanes s’han sumat a la campanya que la Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, presentava ara fa un mes i mig per impulsar l’economia de proximitat dels negocis locals de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran enfront de la crisi provocada per la Covid-19.

Sota el lema ‘Tinc sort de tenir-te a prop’, un missatge esperançador que subratlla la “sort” que pot representar la proximitat davant d’una situació de crisi com la que li toca tornar a viure al Segrià, les pimes de Lleida s’estan sumant a la iniciava amb l’objectiu de posar en valor l’economia de proximitat, el vincle existent entre productors i consumidors i, en definitiva, la complicitat que s’estableix entre la producció i el consum local. I ho han fet erigint-se ells mateixos en els protagonistes de la campanya, homes i dones amb noms i cognoms que regenten negocis de diferents sectors de la demarcació de Lleida. Parlem de les persones reals que es troben al capdavant de diferents negocis lleidatans: comerç, agroalimentació, restauració i sector serveis, així com artesans.

La campanya ha certificat a un mes i mig del seu llançament més 2.338.879 impactes entre la ciutadania gràcies a la col·laboració dels 41 mitjans locals que la difonen. La campanya ha tingut especial incidència entre les empreses i el petit comerç del Segrià, actualment en confinament pels nous brots detectats a la comarca, que han compartit els seus vídeos a través de les xarxes socials amb les etiquetes #jopertuitupermi #tincsortdetenirteaprop i #alleidahofembe per tal de promocionar els seus negocis i, alhora, potenciar-ne les vendes en moments de dificultat.

De fet, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida vol que aquesta sigui “una campanya on s’hi pugui sumar el màxim nombre de persones possible” i, per tant, des del principi es va convidar a participar-hi tant empresaris com consumidors, així com els gremis, les associacions de comerciants i les PREMSA pimes. D’aquesta manera, tothom que ho desitgi pot fer arribar la seva versió de l’espot al Patronat de Promoció Econòmica amb el hashtag #jopertuitupermi L’etiqueta en qüestió s’ha convertit en el fil conductor d’una campanya que insta a comprar a les terres de Lleida, Pirineu i Aran i el protagonisme de la qual recau en les persones anònimes que no han deixat d’empènyer l’economia local durant els darrers mesos malgrat les dificultats.

Per això, els hem vist intercanviant-se les eines de treball que els són pròpies amb un doble objectiu: d’una banda, posar en valor la proximitat, no només física sinó també de tracte, de les nostres pimes; de l’altra, apostar per nosaltres mateixos, tant productors com consumidors, tant venedors com compradors, explicant així el concepte “jo per tu i tu per mi”.

Així, doncs, visualitzant el talent lleidatà i el consum de proximitat, de la mateixa manera que conscienciant de la sort que rau en aquest talent i en aquesta proximitat, la campanya “Tinc sort de tenir-te a prop” forma part de l’impuls a l’economia del territori promogut pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Desplaça cap amunt