L’espai d’Emprenedoria i Empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, a UA1 Lleida Ràdio

Amb tota l’actualitat, iniciatives, projectes i, les actuacions que se estan preparat per aquesta propera Fira Sant Miquel. A més hem conegut a tres de les empreses que compartiran estand en aquesta edició

Avui, el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, acompanyat del director Ramon Boixadera en aquest espai han parlat de tota l’actualitat, iniciatives, projectes i, de principals activitats i jornades que s’han preparat per aquesta propera Fira de Sant Miquel.

Tanmateix, hem conegut a tres de les dotze empreses que compartiran l’estand  que sota el paraigües de la marca GLOBALLEIDA impulsora de l’emprenedoria i l’empresa, integrada des del passat mes de juliol a la Diputació de Lleida, es posa a la seva disposició per donar a conèixer els seus productes i serveis en aquesta 69ª edició  de La Fira de Sant Miquel.

El Marc Guiu Arbonés , CEO de l’empresa M.G.ditech dedicada a desenvolupar productes tecnològics a mida. La Maimona Camara impulsora del e-comerce DINNASIRÉ. Una botiga online de roba ètnica africana, dedicada confeccionar a mà roba amb teles d’estil ètnic africà amb un tallat occidental. I Raúl Rojas, co-fundador de Pira Technology, empresa de proximitat i professionalitat en Sistemes de Telecomunicacions, Domòtica, Alarmes sense quotes i Videovigilància, Especialistes en cobertura mòbil i Solucions 5G. Han estat els tres emprenedors que han explicat oi han donat a conèixer les seves expectatives en aquesta Fira.

Desplaça cap amunt