Lliurament dels premis de la campanya ‘Compra i Descobreix Catalunya’

Els 33 guardonats dels municipis que han participat en la campanya de dinamització comercial i territorial de la “Xarxa de Barris Antics amb projectes” han rebut un lot de productes de proximitat de la mà  del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert.

Avui en el marc de la Fira de Sant Miquel, ha tingut lloc l’acte de lliurament de productes als guanyadors de la 12a Campanya “Compra i descobreix Catalunya”  de dinamització comercial i territorial de la “Xarxa de Barris Antics amb projectes”, en la qual hi participen  33 poblacions de Catalunya, de les quals 10 són de Lleida (Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, el Pont de Suert, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre i Tremp), 14 de Barcelona, 1 de Girona i 8 de Tarragona.

Una campanya que té un doble objectiu, en primer lloc la dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb projectes, comprant al petit comerç, i en segon lloc conèixer Catalunya, tal i com n’ha fet referència el diputat Carles Gibert, qui a més ha destacat la importància  de consumir productes de proximitat i de qualitat.

La proposta permetia que les persones que realitzaven compres en aquests comerços, tinguessin la possibilitat de prendre part en el sorteig que es  va celebrar el 7 de juliol i que repartia visites guiades, visites teatralitzades, dinars, activitats de coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participació en festes i fires locals, i altres activitats que es duen a terme en els municipis organitzadors.

Durant tot el mes de juny, més de 2.200 comerços i 33 associacions de comerciants dels 33 municipis organitzadors de la campanya ‘compra i descobreix Catalunya’, han participat en aquesta dotzena edició i que confirma el creixement progressiu i la consolidació d’aquesta iniciativa.

Els 2.205 comerços que hi han participat representen el 49,33% dels comerços que es podrien adherir a la iniciativa (d’un total de 4.470). Una fita que ha estat possible gràcies al treball conjunt dels ajuntaments organitzadors i a la confiança dels comerciants, veïns i associacions de comerciants amb el suport de la Generalitat i de les Diputacions de Barcelona i Lleida

Desplaça cap amunt