Lliurament dels premis de la campanya Compra i Descobreix Catalunya

Els 32 guardonats que han participat en la campanya de dinamització comercial i territorial de la “Xarxa de Barris Antics amb projectes” han rebut un lot de productes de proximitat de la mà de l’alcaldessa de les Borges Blanques i el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert.

Avui en el marc de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, ha tingut lloc l’acte de lliurament de productes als guanyadors de la 11a Campanya “Compra i descobreix Catalunya”  de dinamització comercial i territorial de la “Xarxa de Barris Antics amb projectes”, en la que hi participen  32 poblacions de Catalunya, dels quals 9 són de Lleida (Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, Les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre i Tremp), 14 de Barcelona, 2 de Girona i 7 de Tarragona.

Una campanya que té un doble objectiu, per un costat la dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb projectes, comprant al petit comerç, i alhora conèixer Catalunya, tal i com n’ha fet referència el diputat Carles Gibert de la importància de consumir productes de proximitat i de qualitat.

La proposta permetia que les persones que hi realitzaven les seves compres en aquests comerços tinguessin la possibilitat de prendre part en el sorteig que es  va celebrar el 7 de juliol de visites guiades, visites teatralitzades, dinars, activitats de coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltes activitats en els municipis organitzadors.

Durant tot el mes de juny, més de 2.200 comerços i 33 associacions de comerciants dels 32 municipis organitzadors de la campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA, han participat en la onzena edició i que confirma el creixement progressiu i la consolidació d’aquesta iniciativa.

Els 2205 comerços que han participat representen el 49,33% dels comerços que es podrien adherir a la iniciativa (4.470). Una fita que ha estat possible gràcies al treball conjunt dels Ajuntaments organitzadors i a la confiança dels comerciants, veïns i associacions de comerciants amb el suport de la Generalitat i de les Diputacions de Barcelona i Lleida

També avui, la corporació, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha portat  a terme diverses actuacions amb l’objectiu de promoure el consum de productes de les comarques de Lleida, i donar a conèixer els principals productors del territori. Entre aquestes actuacions, l’estand de la Diputació ha acollit maridatges amb oli, tallers gastronòmics, degustacions i tasts guiats de vins de productes del conjunt de les comarques de Lleida.Desplaça cap amunt