{:ac}Menja’t l’Alt Urgell! 7 rutes gastronòmiques per la comarca de l’Alt Urgell{:}{:es}Menja’t l’Alt Urgell! 7 rutas gastronómicas por la comarca de L’Alt Urgell{:}

{:ac}Menja’t l’Alt Urgell és una associació sense ànim de lucre formada per petits productors i artesans, registrats legalment i de producció pròpia, de la comarca de l’Alt Urgell. Entre els productors en trobem de diferents sectors com l’alimentari, l’artesà, el cosmètic i el de restauració-casa rural.

L’objectiu d’aquesta associació és promoure i donar a conèixer conjuntament els productes de proximitat i de qualitat que es treballen a la comarca de l’Alt Urgell, així com potenciar l’entorn que els envolta.

L’any 2019 l’associació s’ha posat com a repte promoure i gestionar aquestes rutes gastronòmiques que donen a conèixer les diferents explotacions i obradors per apropar més els productes als consumidors.

Tríptic Menja’t Alt Urgell

Vídeo Rutes Menja’t Alt Urgell

{:}{:es}Menja’t l’Alt Urgell es una asociación sin ánimo de lucro formada por pequeños productores y artesanos, registrados legalmente y de producción propia, de la comarca de L’Alt Urgell. Cuenta con productores de distintos sectores, como el alimentario, el artesano, el cosmético y el de restauración-casa rural.

El objetivo de esta asociación es promover y dar a conocer conjuntamente los productos de proximidad y de calidad que se elaboran en la comarca de L’Alt Urgell, así como potenciar el entorno que los rodea.

Para el año 2019, la asociación se ha puesto como reto promover y gestionar estas rutas gastronómicas que dan a conocer las distintas explotaciones y obradores para acercar más los productos a los consumidores.

Tríptico Menja’t Alt Urgell

Vídeo Rutas Menja’t Alt Urgell

 {:}

Scroll to Top