Estudi de les necessitats de produccions agràries i ramaderes a partir de la identificació de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus.

El dijous dia 16 de juny, la Sala d’Actes del Palau de la Diputació de Lleida va acollir la presentació oficial de l’Estudi de les necessitats de produccions agràries i ramaderes a partir de la identificació de les noves formes de consum d’aliments a mitjà i llarg termini en els mercats europeus, encarregat per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, en el marc de la seva operació Demanda AgroBioFood del PECT AgroBioFood b. Ponent.

La consultoria de prestigi Strategy&Economics de PricewaterhouseCoopers (PwC) ha estat l’autora del esmentat estudi, i representants de la mateixa van ser qui va presentar els resultats del mateix.

Els resultats d’aquest estudi es poden consultar a la mateixa pàgina de la FCAC com en l’apartat “documentació” de la pàgina oficial del PECT AgroBioFood.

_