Jornada ECOFOOD-Hublab: “‘Les tendències alimentàries d’avui en dia. El futur a les teves mans… ajuda’ns a idear el futur de la innovació agroalimentària de Ponent”

El passat 27 de maig es va celebrar al viver d’empreses de l’Ajuntament de Bell-lloc la segona jornada referent a les tendències alimentàries que afecten al sector agroalimentari de Ponent.

L’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell lidera l’operació ECOFood.HUBLAB que forma part del Projecte d’Especialització Competitiva Territorial “AgroBioFood b. Ponent”, coordinat per la Diputació de Lleida. Seguint els objectius

Una jornada orientada a identificar, fomentar i desenvolupar la innovació i l’emprenedoria agroalimentària de Ponent per tal d’impulsar la generació de valor afegit en el nostre territori, desenvolupant-la de forma col·laborativa i especialitzada.

Com a conclusió d’aquesta jornada, es va dur a terme la 1a taula participativa sobre la ideació i presa de consciència de les necessitats futures de la innovació i sostenibilitat agroalimentària, per contribuir a la supervivència d’empreses i explotacions que formen part de la transformació del territori.

L’alcaldessa de Bell-lloc d’Urgell, Rosa Buira, i el director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Ramon Boixadera, van ser els encarregats de donar la benvinguda als participants de la jornada, en la qual també va participar Carmen Urdillo, responsable d’Associacionisme Agrari de la Direcció General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; José M. Gil, director del CREDA i professor d’Economia Agrícola a la UPC, i els consultors Marco Yagüe i David Jorba.

_