Jornada per debatre sobre les noves tendències alimentàries a Bell-lloc

El passat divendres dia 3 de desembre es va celebrar la Jornada de “Noves Tendències Alimentàries: Afectació al Sistema Agroalimentari Lleidatà”.

El viver d’empreses va acollir un gran nombre d’agents del sector agroalimentari que comparteixen l’interès en el treball col·laboratiu i innovador per assegurar resiliència d’aquest sector, estratègic en el nostre territori.

Es va comptar amb la intervenció de grans especialistes, no només vinculats al sector agrari, sinó també al sector de la restauració, bàsic per valoritzar els productes que es produeixen en la nostra terra.

Una jornada molt prolifera en que es va fomentar la presa de consciència en relació  al repte de  millorar la capacitat de resiliència del sector agroalimentari de Lleida, per tal que pugui adaptar-se a les noves tendències alimentàries i als impactes del canvi climàtic en els models productius actuals, esdevenint, alhora, un sector contribuïdor a la descarbonització i a la recuperació i preservació de la  biodiversitat.

_