Primera reunió del Consell General del PECT AgroBioFood b. Ponent

El passat dimecres 17 de novembre va tenir lloc la primera i única reunió del Consell General del PECT AgroBioFood b. Ponent de l’any 2021, la qual es va celebrar de forma conjunta amb el Consell General del PECT Green&Circular b. Ponent.

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert, l’assessora d’innovació del Patronat, Teresa Botargues i el cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General del DACC (Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural), en representació de la Generalitat de Catalunya, Jaume Sió,  van presidir aquesta primera reunió dels dos PECTS.

Els dos Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial comparteixen la visió conjunt de transoformar les terres de Lleida en un referent en la transformació del model d’economia actual cap a un model d’economia verda i circular.

La celebració conjunta d’aquests dos Consells Generals va permetre evidenciar clares vinculacions entre els diferents socis dels dos projectes, i va obrir una finestra cap a la col·laboració de molts d’ells per la contribució a la transformació del nostre territori.

_