PREMI CESBA PER A BARRIS SOSTENIBLES 2019

Aquest premi s’emmarca dins del projecte europeu CESBA-MED, en el qual la Generalitat de Catalunya hi participa com a soci responsable de la capitalització. Aquest projecte té per objectiu principal la creació d’un sistema d’avaluació de la sostenibilitat de barris i àrees urbanes i està finançat a través del fons FEDER de cooperació interterritorial de la Unió Europea a través del Programa Interreg Mediterrània.

La finalitat d’aquest premi és difondre i capitalitzar les eines i metodologies desenvolupades per aquest projecte per avaluar i qualificar la sostenibilitat d’àrees urbanes. Poden presentar les seves candidatures totes les àrees urbanes (ciutats, districtes, barris, etc) del territori europeu (siguin o no membres de la UE) que compleixin, com a mínim, 3 dels següents requisits:

– Els límits són carrers, elements naturals i límits legals

– Superfície d’ entre 40.000 m2 i 160.000 m2

– Àrea que pugui ser creuada a peu en 10-15 minuts

– Agrupació d’entre 5 i 15 edificis

– Entre 200 i 1.500 habitants

El procediment de participació és el següent

– Omplir el formulari d’inscripció que trobareu al següent enllaç: https://www.cesba.eu/neighborhood-award.

– Rebreu un correu electrònic amb un enllaç a un formulari en línia de presentació de candidatura i descripció de l’àrea urbana. Un completat amb èxit aquest procediment, rebreu per correu electrònic la guia del càlcul dels indicadors i la plantilla on haureu d’introduir els vostres resultats del càlcul. A més, també haureu de presentar els següents materials:

o Plànol de la superfície de l’àrea urbana, a escala 1:1000 i 1:10.000 (tamany: A4; qualitat: mínim 300dpi; format: pdf, jpg o png)

o 4 imatges o renders de l’àrea urbana (tamany: A5; qualitat: mínim 300dpi; format: pdf, jpg o png)

o Càlcul dels KPIs (amb la plantilla proporcionada)

o Imatges i gràfics lliures de drets per poder ser publicats

– La plantilla amb els resultats, juntament amb les imatges i el plànol de superfície s’han d’enviar, per correu electrònic, a la següent adreça: office@CESBA.eu. El termini d’enviament finalitza el dia 17 de febrer de 2018, d’acord amb les bases del premi.

– Al llarg del període de preparació de la vostra candidatura disposareu de suport tècnic per part del projecte.

Podeu trobar les bases i la documentació del Premi a la web del departament de territori Departament de Territori i Sostenibilitat,i també a la web de CESBA https://www.cesba.eu/neighborhood-award.

En cas de dubte, podeu contactar amb la Unitat d’Avaluació i Seguiment de Projectes Europeus del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya al telèfon 93 228 72 94 o per correu electrònic a programeseuropeus@gencat.cat.

Desplaça cap amunt