Mostra gastronòmica ‘Aliments del territori i tu’ a la Fira Sant Miquel

La Fira de Sant Miquel és un dels escenaris on la Diputació de Lleida desenvolupa les seves accions de promoció d’hàbits alimentaris saludables a partir de l’educació del gust pels aliments de qualitat. A través del programa “Aliments del territori i tu”, la institució fomenta el consum de productes agroalimentaris de proximitat.

Per aquest motiu, un any més, la Diputació de Lleida ha participat a la Fira de Sant Miquel amb la mostra culinària, un espai que inclou una zona central de showcooking i una altra amb la presència de les diferents comarques lleidatanes i els seus productes gastronòmics. En total, han estat representats fins a 346 productors de la demarcació de Lleida.

Del 29 de setembre al 2 d’octubre, a l’espai de showcooking, s’han desenvolupat fins a una vintena d’activitats gastronòmiques i culinàries a les quals han assistit unes 600 persones assolint un gran èxit de participació. Les accions han consistit en degustacions, demostracions de cuina, maridatges i tastos guiats de diferents productes procedents de les diverses comarques lleidatanes, com el vi, el formatge, la fruita, la cervesa o la mel.

Scroll to Top