Recta final de la 2ª edició del programa Accelera el creixement

Organitzat conjuntament pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC, en el què estan participant una quinzena d’empreses de la demarcació de Lleida

Avui a l’espai Economix d’Onda Cero i a UA1 Lleida Ràdio d’aquesta setmana hem parlat del programa Accelera el Creixement al territori, que organitza conjuntament el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i PIMEC què, en aquesta segona edició està donant suport i acompanyament a 15 empreses de la demarcació de Lleida, que sumen un total de 420 treballadors i una facturació conjunta de 71,3M€. Quinze empreses participants que estan a punt d’acabar la formació de nou mesos que incloïa el programa, amb l’objectiu de definir les línies estratègiques a través d’un pla de creixement i un pla d’acció.

Carles Gibert, vicepresident en funcions del Patronat; Anna Torres, secretària territorial de Pimec a Lleida; Dolors Monja, directora de projectes de Lamons i Abel Torrelles, director general de Compost Segrià, dos de les empreses que han participat en aquesta edició del programa, que està en la recta final, ens han explicat com ha anat i que de ben segur es  donarà continuïtat a aquest programa.

Des de la Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica es facilita la promoció i el desenvolupament econòmic, empresarial i territorial de les Terres de Lleida, contribuint a la lluita contra el despoblament i a la fixació del talent al territori. L’impuls dels punts d’Atenció GLOBALLEIDA, són un exemple més del suport que es dona al petit emprenedor i a la petita i mitjana empresa (PIME) i, aquest tipus de programes és una eina molt important per a la dinamització econòmica i la creació de llocs de treball al conjunt del territori.

I en aquest sentit, aquest programa és una eina per ajudar a les  empreses a ser més competitives i crear llocs de treball en benefici de la reactivació i la recuperació econòmica de la demarcació de Lleida.

Onda Cero

Ua1 Lleida Ràdio

Desplaça cap amunt