(RE)Vetlla Agroalimentària: noves iniciatives per connectar productes agroalimentaris amb el públic

El programa Economix, l’espai d’emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica dona a conèixer la jornada

Aquesta setmana, el programa Economix, l’espai d’emprenedoria i empresa del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha dedicat una edició especial a la recent jornada (RE)Vetlla Agroalimentària, organitzada per l’Associació Leader Ponent amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica. La trobada es va celebrar aquest mes de juny a la finca de Cuadrat Valley de l’Albagés, amb l’objectiu de fomentar l’accés dels productes agroalimentaris de proximitat als consumidors i consumidores del territori.

Durant el programa, Ricard Lega, tècnic del Patronat de Promoció Econòmica, Teresa Fuentes, gerent de l’Associació Leader Ponent, Blanca Casañola, de Cuadrat Valley de l’Albagés, i Ruben Valls, de Cal Valls de Vilanova de Bellpuig, han parlat sobre els diferents temes de debat durant la jornada i la importància de la col·laboració entre productors i productores i les institucions.

Els i les participants han coincidit a remarcar que iniciatives com la (RE)Vetlla Agroalimentària són crucials per potenciar la visibilitat dels productes locals i enfortir l’economia del territori. S’ha destacat la necessitat de crear sinergies entre els diferents agents del sector per tal de promoure una alimentació més sostenible i de qualitat. També s’ha posat èmfasi en la importància d’apropar els productes de proximitat als consumidors i consumidores, i adaptar l’oferta a les seves necessitats i preferències.

El debat ha subratllat l’èxit de la jornada com a plataforma per establir relacions comercials duradores i ha ressaltat l’impacte positiu que té en la promoció del consum de productes de la terra. Així mateix, s’ha valorat l’impacte d’aquest tipus d’esdeveniments en la construcció d’una economia més resilient i connectada amb el territori.

ESCOLTA L’ENTREVISTA COMPLETA

Desplaça cap amunt